Wat is BreastGro

Mooie en stevigere borsten zonder cosmetische ingreep

Ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Borsten veranderen ook door de jaren heen. Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap en het geven van borstvoeding. En als je ouder wordt verandert er nog meer in je lichaam. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en de huidelasticiteit van je borsten vermindert.

Wist je dat maar liefst 25% van de vrouwen ontevreden is over haar borsten, zo blijkt uit onderzoek. Geen wonder dat borsten voor veel vrouwen een bron van onzekerheid zijn. Toch is een chirurgische ingreep vaak een brug te ver.

BreastGro® Capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verstevigen of te vergroten. En is daarom een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep.

Hop is goed voor de borsten

Hop voor borstversteviging - BreastGro voedingssupplement voor een natuurlijk borstversteviging

Dat wisten hoppluksters uit Beieren al omstreeks 1500. Je kon de vrouwen die dit werk op de landerijen deden er in de dorpjes zo tussenuit ‘plukken’. Ze hadden namelijk stuk voor stuk grotere en vollere borsten. Tijdens het met de hand oogsten van hop komen immers actieve stoffen vrij die via het speeksel door het lichaam worden opgenomen. Daardoor wordt de groei van het borstklierweefsel gestimuleerd.

Helaas hoeven vrouwen die van een biertje houden, niet op dit effect te rekenen. De hop wordt namelijk tijdens het brouwproces gekookt, zodat de ‘borststimulerende’ stoffen hun kracht verliezen. Met kloosterbier kan het wel, omdat de hop ongekookt is. Alleen moet je dan 75 liter per dag drinken om de borsten groter én voller te maken.

Is BreastGro® geschikt voor mij?

BreastGro voedingssupplement voor een natuurlijk borstversteviging en/of borstvergroting

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de beste effecten werden behaald vanaf een cupmaat B. Hoe komt dit? BreastGro® stimuleert het bestaande klierweefsel. Hoe meer klierweefsel er aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel.

Vrouwen met een A-cup moeten zich realiseren dat de kans dat BreastGro® bij hun werkt echt een stuk kleiner is. Wil je niet direct grotere, maar wel stevigere borsten? Dan kun je al na 3 tot 4 maanden resultaat verwachten en zijn je borsten steviger. Om het behaalde resultaat te behouden stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Gebruikerservaringen BreastGro®

BreastGro voedingssupplement voor een natuurlijk borstversteviging en/of borstvergroting

Meer zelfvertrouwen en een mooi decolleté? Niet voor je partner of anderen maar gewoon voor jezelf, zodat jij je weer zekerder voelt en kunt stralen! Je twijfelt nog en je bent benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Alle vrouwenlichamen zijn anders, de werking van BreastGro is bij veel vrouwen daarom ook weer anders. Lees hier de ervaringen van vrouwen met zeer uiteenlopende borsten qua grootte, vorm en weefselkwaliteit die BreastGro® gebruiken!