Het effect is wetenschappelijk aangetoond

In 2005 heeft er een zogenaamd dubbelblind klinisch onderzoek naar de werking van BreastGro® Capsules plaatsgevonden. Het onderzoek is uitgevoerd door PSR Research. De proefpersonen waren allen gezonde vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Zij kregen 6 maanden lang BreastGro® of een placebo (= nepmiddel) toegediend. Zowel voor, na, als tussentijds werden de metingen naar stevigheid, gewicht en borstvolume verricht.

De belangrijkste conclusies van het onderzoek waren:

  • Bij 1 van de 3 vrouwen werd een volumetoename van 1 tot 2 cups geconstateerd.
  • Bij vrouwen die ooit zwanger zijn geweest, werd de grootste toename van het borstvolume waargenomen. Het borstvolume kende een toename van ruim 20% In deze zelfde groep werd ook een positief effect op de stevigheid van borsten waargenomen.
  • Geen van de vrouwen heeft negatieve bijwerkingen ervaren.

* de effecten zijn gemiddelden en verschillen van persoon tot persoon.

BreastGro voor een natuurlijk borstversteviging en borstvergroting

De uitkomsten van het BreastGro® gebruikersonderzoek

De afgelopen 10 jaar zijn er diverse internationale onderzoeken met BreastGro® Capsules uitgevoerd. Van december 2008 tot medio 2009 is onder Nederlandse vrouwen ook een dergelijk onderzoek uitgevoerd.

Resultaten na 2 maanden:

Het onderzoek heeft aangetoond dat in week 1 t/m 5 het lichaam aan de hopinname went. Veel vrouwen voelden tintelingen in hun borsten. In week 6 t/m 8 vonden de vrouwen de borsten gevoeliger worden.

Dit is vergelijkbaar met de menstruatie periode of wanneer vrouwen net zwanger zijn. Ook dan zijn de borsten vaker gevoeliger voor aanraking.

Resultaten na 4 maanden:

Het onderzoek toont aan dat de waargenomen tintelingen in de voorgaande weken er daadwerkelijk voor zorgen dat de borsten reageren op de BreastGro® kuur.

De borsten voelen steviger en voller aan. Ben je nu al blij met het resultaat, dan kunnen vrouwen er voor kiezen om nu over te stappen naar een onderhoudskuur.

Resultaten tot 6 maanden:

In de eerste fase van het onderzoek wilde 74% van de vrouwen vollere en fraaiere borsten, 44% wilde grotere borsten. Tijdens de zes maanden van het onderzoek BreastGro® kuur hebben de vrouwen vooral in het begin tintelingen gemerkt.

Uit het onderzoek is gebleken dat 60% van de vrouwen haar borsten fraaier vindt, 65% de borsten steviger vindt en 1 op de 5 vrouwen de borsten mooier en groter vindt.