Om de huid van de borsten en decolleté te verzorgen en te verstevigen heeft BreastGro® een anti-rimpel masker in het assortiment: BreastGro® Firming Mask.

Terwijl je slaapt gaat het nachtmasker van BreastGro® aan het werk om de borsten en decolleté intensief te verzorgen. Het masker is bij uitstek geschikt voor de decolleté, waar de huid dunner en kwetsbaarder is, en voor je borsten waar de huid door de zwaartekracht sneller uitrekt.

BreastGro voedingssupplement voor een natuurlijk borstversteviging en/of borstvergroting

BreastGro® Firming Mask

BreastGro Firming Mask voor een natuurlijk borstverstevigingDankzij het actieve ingrediënt Bio-Bustyl TM, die de aanmaak van collageen stimuleert, krijgen de borsten en decolleté een lift. Het ingrediënt Juvinity heeft een huidverstevigend en anti-rimpel effect waardoor BreastGro® Firming Mask ook zeker een aanrader is wanneer de decolleté verticale lijntjes begint te vertonen.

Verwacht resultaat

– Na het afspoelen voelt de huid direct steviger en gladder
– Vermindert zichtbare veroudering van de huid van borsten en décolleté

BreastGro® Capsules

B FIRM Formulas® Capsules bevatten natuurlijke ingrediënten, waaronder een hop-extract (gestandaardiseerd op de actieve stof 8-prenylnaringenin; 8-PN), Soja-extract met een hoog gehalte isoflavonen en toegevoegd Vitamine C.
Onderzoek laat zien dat de capsules:

 • Bijdragen aan het behoud van elasticiteit en stevigheid.
 • Helpen de gezonde uitstraling en het zachte gevoel van de huid, borst en decolleté te behouden.
 • De (borst)huid steviger (mooier) van binnenuit maken.

*Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor het bindweefsel in de huid, wat de huid verstevigt.

Verwacht resultaat

Na 4-8 maanden
– De borsten zijn steviger

Ervaringen B FIRM Formulas® Capsules

  Els (56 jaar)Yvette (38 jaar)Sanne (24)Anna (30 jaar)Nicole (35)Lia (42 jaar)Nancy (36 jaar)Bianca van Arkel
 • Ik was al een tijdje niet zo tevreden over mijn borsten. Maar ja, wat doe je eraan. Ik heb twee kinderen gekregen en dan is alles niet meer zo strak en zo. Het is niet zo dat ik me echt schaamde, maar elke keer als ik in de spiegel keek, stoorde het me wel. Het mocht van mij wel wat steviger. Gezien mijn leeftijd had ik niet zoveel zin in een operatie, want aan de vorm zelf hoefde voor mij niet veel te veranderen. Via via kwam ik in aanraking met B FIRM. Nadat ik de capsules had aangeschaft ben ik meteen begonnen. Het was even wennen, en na vier maanden begon ik toch echt wel resultaat te zien. Mijn borsten zijn een stuk steviger en dat is voor mij voldoende!
  Els (56 jaar)
 • B FIRM® na zwangerschap

  Na het krijgen van 3 kinderen heeft mijn lichaam de afgelopen jaren best wat te verduren gekregen. Na iedere zwangerschap bleven er weer zwangerschapskilo’s aan zitten. Toen mijn jongste 2 jaar werd en ik zeker wist dat ik niet nog een keer zwanger zou worden moest het roer echt om. Ik ben gezonder gaan eten, meer gaan bewegen en behoorlijk wat kilo’s afgevallen. Met trots kan zeggen dat ik nu een maatje 38 heb! Ik ben daar zo blij mee en vooral ook trots dat ik op gewicht blijf. Maar in bikini gaan vond ik toch wel lastig. Het is allemaal niet meer zo mooi stevig na zoveel te zijn afgevallen en vooral mijn borsten waren niet meer mooi. Ik heb alle drie de kinderen borstvoeding gegeven en dit samen met het vele afvallen heeft mijn borsten niet goed gedaan.

  Een verschil is merkbaar

  Ik ben gestart met B FIRM Formulas® Capsules en na ongeveer 6 weken voelde ik tinteling in mijn borsten en een soort spanning die ik vergelijkbaar vond met hoe mijn borsten voelde tijdens mijn zwangerschappen. Na 4 maanden waren mijn borsten echt een stuk steviger en besloot ik verder te gaan met de kuur. Na 6 maanden waren mijn borsten mooi stevig. Ik slik nog wel iedere dag de onderhoudsdosering. Hoewel ik B FIRM® best prijzig vind ben ik erg blij met het mijn borsten en vind ik het zeker het geld waard. Ik voel mij minder onzeker in bikini en vind mijn borsten veel mooier.
  Yvette (38 jaar)
 • Sanne is op zich best tevreden over haar boezem, maar ze moet wel toegeven dat ze soms twijfelt over de grootte ervan. Niet dat ze per se te klein zijn, maar ze heeft nu eenmaal een voorkeur voor vollere borsten. Ze vindt het vrouwelijk, sexy en simpelweg fraai. Borsten zullen helaas niet eeuwig stevig blijven. Met de jaren komt het afbraakproces van borstklierweefsel op gang, met als gevolg dat de borsten slapper worden en gaan hangen. Daarnaast hebben natuurlijk ook gewichtsschommelingen en zwangerschappen hun weerslag op de boezem. De speciale hopcombinatie in B FIRM Formulas verhoogt het oestrogeenniveau in het lichaam, zodat het klierweefsel in de borsten zich begint te ontwikkelen. De komende drie maanden gaat Sanne B FIRM Formulas® testen.

  Eindresultaat 3 maanden B FIRM Formulas®:

  Tijd om de balans op te maken! Wat is er gebeurd met de borsten van Sanne na het slikken van drie maanden B FIRM®? Behalve dat ze effect ziet, heeft ze het ook een paar keer ‘gevoeld’. Het is lastig uit te leggen maar op de een of andere manier voelde ze af en toe een soort tinteling waardoor ze merkte dat de stevigheid toenam. Sanne vertelt: Op de vraag of ik mijn borsten na het slikken fraaier vind dan voor het slikken zou ik wil zeggen dat ik wel een zelfverzekerder gevoel heb dan daarvoor, hoewel ik pre-B FIRM Formulas niet per se mega onzeker was over mijn boezempartij. Nu zijn mijn borsten echter gewoon nog steviger op een natuurlijke manier.  Dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Ik vergelijk het met een subtiele borstvergroting waarbij de winst ‘m niet zozeer zit in twee cupmaten extra, maar wel in de stevigheid. Wil je het hele artikel en de ervaring van Sanne lezen?
 • Onzeker over mijn borsten

  Zolang als ik mij kan herinneren ben ik onzeker over mijn borsten. Dit is begonnen op de middelbare school. Terwijl vriendinnen en klasgenootjes borsten kregen gebeurde er bij mij weinig. Toen ik wat ouder werd kreeg ik gelukkig wel ‘iets’, maar meer als een kleine B-cup is het nooit geworden. Gelukkig bestaan er mooie push up bh’s en bikini’s met een vulling. Zo kon ik er toch een maatje meer van maken.

  B FIRM Formulas® als alternatief voor een cosmetische ingreep

  Een borstvergroting met siliconen heb ik nooit overwogen, zo’n groot probleem vind ik het nou ook weer niet en ik ben zeker niet helemaal ‘plat’. Maar toen ik hoorde over B FIRM® was ik wel direct geïnteresseerd. Van binnenuit stevigere borsten leek mij wel wat. Ik heb mij goed ingelezen op de website.

  Een verschil is merkbaar met B FIRM®

  In het kader baat het niet dan schaad het niet ben ik B FIRM Formulas® Capsules toch gaan proberen. De eerste weken merkte ik eigenlijk geen verschil. Braaf slikte ik de 4 capsules per dag (in het begin vergat ik het nog wel eens, maar na een paar weken ging het eigenlijk automatisch). Na 2 maanden begonnen mijn borsten iets meer gespannen aan te voelen en toen heb ik besloten om de kuur in ieder geval 6 maanden te gebruiken. Na de 6 maanden heb ik echt verschil gemerkt. Omdat ik best slank ben zie ik echt wel verschil en ik ben dan ook tevreden met het resultaat. Ik slik nu nog 2 capsules B FIRM Formulas® omdat ik niet wil dat het effect verdwijnt.
  Anna (30 jaar)
 • Ik ben altijd stevig geweest en de laatste jaren was ik echt wel dik te noemen. En ineens ging de knop op, ik wilde een gezonder lijf zodat ik weer met mijn dochter kon spelen en achter haar aan kon rennen. Voordat ik ben afgevallen had ik volle en stevige borsten. Uiteindelijk ben ik 16 kilo afgevallen en super trots dat ik op mezelf was. Nadeel van afvallen is alleen wel dat er van mijn volle borsten niets over was gebleven, ja theezakjes. Toevallig wees een vriendin van mij op B FIRM. Door het gebruik van B FIRM zijn mijn borsten zelfs nog beter geworden dan daarvoor. Ik gebruik het nu al weer zo'n drie jaar. Af en toe stop ik een paar maanden, omdat ik dan geen aanbieding kan vinden van B FIRM. Maar dan merk ik na 2 maanden toch weer dat het wat slapper wordt. Nu stop ik gewoon niet meer. Er zijn zelfs mensen in mijn omgeving die denken dat ik iets aan mijn borsten heb laten doen en hoe verrast ze dan zijn als ik zeg dat het door B FIRM komt!
  Nicole (35)
 • Omdat ik niet zo happy was met mijn boezem en een operatie toch echt te ver ging, ik wilde namelijk alleen maar dat ze steviger werden en niet zo zeer groter, ben ik B FIRM Formulas Capsules gaan gebruiken in combinatie met de Volumizing Cream. Ik gebruik het nu al een aantal jaar en ben nog steeds erg tevreden. Door de onderhoudskuur zijn mijn borsten en mijn huid steviger.
  Lia (42 jaar)
 • Ik heb zelf al de nodige ervaring met B FIRM. Want ik heb verschillende keren een kuur gedaan. Ik stopte op het moment dat ik zwanger wilde worden. En begon weer zodra de kids oud genoeg waren. Jaren geleden had ik zowat geen borsten, zeker na het geven van borstvoeding en nu een volle cup B! In december ben ik weer begonnen met een kuur. Ik ga zeker B FIRM voor de komende paar maanden gebruiken, nu het zomerseizoen er weer aankomt.
  Nancy (36 jaar)
 • Al jaren ben ik onzeker over mijn borsten, door het jojo-en van mijn gewicht en een zwangerschap zijn het net theezakjes. Een operatie is voor mijn geen oplossing, dus heb ik 2x twee maanden B FIRM geprobeerd. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar ik ben heel blij met het resultaat. Mijn borsten zijn wat pronter en steviger geworden, ik voel mij hier door ook een stuk zelfverzekerder! Lees het hele artikel »