Meer zelfvertrouwen en een mooi decolleté? Niet voor je partner of anderen , maar gewoon voor jezelf, zodat jij je weer zekerder voelt en kunt stralen!

Door zwangerschap, het geven van borstvoeding en het ouder worden kunnen de borsten en borsthuid slapper worden en in volume afnemen. Het gebruik van B-FIRM FORMULAS® Capsules draagt bij aan het behoud van elasticiteit en stevigheid en maakt de borsthuid steviger (mooier) van binnenuit.

• Voor lichte ondersteuning volgt u de kuur 3 maanden.
• Voor langduriger ondersteuning en meer stevigheid volgt u de kuur 6-8 maanden.

BreastGro® en B Firm Formulas® hebben 2 oplossingen voor een stevige borsthuid: van binnenuit met B FIRM Formulas® Capsules en van buitenaf met BreastGro® Volumizing Cream.

BreastGro voedingssupplement voor een natuurlijk borstversteviging en/of borstvergroting

B-FIRM FORMULAS® Capsules

B FIRM Formulas® Capsules bevatten natuurlijke ingrediënten, waaronder een hop-extract (gestandaardiseerd op de actieve stof 8-prenylnaringenin; 8-PN), Soja-extract met een hoog gehalte isoflavonen en toegevoegd Vitamine C.
Onderzoek laat zien dat de capsules:

  • Bijdragen aan het behoud van elasticiteit en stevigheid.
  • Helpen de gezonde uitstraling en het zachte gevoel van de huid, borst en decolleté te behouden.
  • De (borst)huid steviger (mooier) van binnenuit maken.

*Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor het bindweefsel in de huid, wat de huid verstevigt.

Verwacht resultaat

Draagt bij aan het behoud van elasticiteit en stevigheid en maakt de borsthuid steviger (mooier) van binnenuit.

BreastGro® Volumizing Cream

BreastGro Lifting Gel voor een natuurlijk borstversteviging en lifting effectDeze crème is special ontwikkeld om de borsten te vergroten. Het resultaat is te danken aan het bestanddeel Volufiline, dat de opslag van vetweefsel in de borsten stimuleert. De unieke werkstof Kigeline is in staat diep door te dringen in de huid. Hierdoor wordt niet alleen de huid verstevigd, maar ook het dieper gelegen borstweefsel.

Verwacht resultaat

– De borsten zijn tot 8% voller
– De huid is zachter, elastischer en beter gehydrateerd

Ervaringen B FIRM Formulas® Capsules