Sanne (24 jaar)

Sanne (24 jaar)

Sanne is op zich best tevreden over haar boezem, maar ze moet wel toegeven dat ze soms twijfelt over de grootte ervan. Niet dat ze per se te klein zijn, maar ze heeft nu eenmaal een voorkeur voor vollere borsten. Ze vindt het vrouwelijk, sexy en simpelweg fraai.

Borsten zullen helaas niet eeuwig stevig blijven. Met de jaren komt het afbraakproces van borstklierweefsel op gang, met als gevolg dat de borsten slapper worden en gaan hangen. Daarnaast hebben natuurlijk ook gewichtsschommelingen en zwangerschappen hun weerslag op de boezem. De speciale hopcombinatie in B FIRM Formulas verhoogt het oestrogeenniveau in het lichaam, zodat het klierweefsel in de borsten zich begint te ontwikkelen. De komende drie maanden gaat Sanne B FIRM Formulas® testen.

Eindresultaat 3 maanden B FIRM Formulas®:

Tijd om de balans op te maken! Wat is er gebeurd met de borsten van Sanne na het slikken van drie maanden B FIRM®? Behalve dat ze effect ziet, heeft ze het ook een paar keer ‘gevoeld’. Het is lastig uit te leggen maar op de een of andere manier voelde ze af en toe een soort tinteling waardoor ze merkte dat de stevigheid toenam.

Sanne vertelt: Op de vraag of ik mijn borsten na het slikken fraaier vind dan voor het slikken zou ik wil zeggen dat ik wel een zelfverzekerder gevoel heb dan daarvoor, hoewel ik pre-B FIRM Formulas niet per se mega onzeker was over mijn boezempartij. Nu zijn mijn borsten echter gewoon nog steviger op een natuurlijke manier.  Dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Ik vergelijk het met een subtiele borstvergroting waarbij de winst ‘m niet zozeer zit in twee cupmaten extra, maar wel in de stevigheid.

Wil je het hele artikel en de ervaring van Sanne lezen?