Yvette (38 jaar)

Yvette (38 jaar)

B FIRM® na zwangerschap

Na het krijgen van 3 kinderen heeft mijn lichaam de afgelopen jaren best wat te verduren gekregen. Na iedere zwangerschap bleven er weer zwangerschapskilo’s aan zitten. Toen mijn jongste 2 jaar werd en ik zeker wist dat ik niet nog een keer zwanger zou worden moest het roer echt om. Ik ben gezonder gaan eten, meer gaan bewegen en behoorlijk wat kilo’s afgevallen. Met trots kan zeggen dat ik nu een maatje 38 heb! Ik ben daar zo blij mee en vooral ook trots dat ik op gewicht blijf.

Maar in bikini gaan vond ik toch wel lastig. Het is allemaal niet meer zo mooi stevig na zoveel te zijn afgevallen en vooral mijn borsten waren niet meer mooi. Ik heb alle drie de kinderen borstvoeding gegeven en dit samen met het vele afvallen heeft mijn borsten niet goed gedaan.

Een verschil is merkbaar

Ik ben gestart met B FIRM Formulas® Capsules en na ongeveer 6 weken voelde ik tinteling in mijn borsten en een soort spanning die ik vergelijkbaar vond met hoe mijn borsten voelde tijdens mijn zwangerschappen. Na 4 maanden waren mijn borsten echt een stuk steviger en besloot ik verder te gaan met de kuur. Na 6 maanden waren mijn borsten mooi stevig.

Ik slik nog wel iedere dag de onderhoudsdosering. Hoewel ik B FIRM® best prijzig vind ben ik erg blij met het mijn borsten en vind ik het zeker het geld waard. Ik voel mij minder onzeker in bikini en vind mijn borsten veel mooier.